Digital Business
De uitdaging om moderne technologie het beste te benutten, is mensen bewust te maken van het voordeel van het voortdurend herzien van hun normen

Oplossingen

Digital Business Oplossingen

De uitdaging is om onze klanten bewust te maken van de toegevoegde waarde van het herzien van hun bedrijfsnormen om de technologische voordelen van vandaag zo goed mogelijk te benutten.

Tegenwoordig krijgen we het gevoel dat de voortdurend toenemende hoeveelheid, snelheid en dynamiek van gegevens het onmogelijk maakt voor analisten alleen om alle risicorelevante gegevens die elke dag door hun bedrijf worden gegenereerd te verwerken en te structureren. Door gebruik te maken van de nieuwste technologie, zoals geavanceerde statistieken of kunstmatige intelligentie, maakt Pideeco het mogelijk om relevante risico's efficiënt en kosteneffectief te identificeren.

Met klanten die meer dan ooit met elkaar verbonden zijn, die een betekenisvolle betrokkenheid en de ervaring verwachten om dit te ondersteunen, is het verwachte niveau van de geleverde Business Solutions hoog.

Pideeco richt zich op het leveren van innovatieve, projectkritische oplossingen die u een betere beschikbaarheid bieden, de efficiëntie verbeteren en flexibele, schaalbare systemen bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Onze diensten zijn beschikbaar in mobiele en verbonden apparaten die een unieke klantervaring bieden, en omvatten onder andere diensten van:
- Voorspellende analyses
- Virtuele en uitgebreide realiteit
- Gesprekstoepassingen
- Weboplossingen en platforms
- Portalen en samenwerking

Neem contact op met het team om meer te weten te komen.
Was deze servicepagina nuttig?  
Get in touch with us - Digital Business
Get in touch !

We'll present you the technology to stop money laundering and terrorist financing

Domain Experts
Diogo Canario da Cunha - Pideeco Network Partner
Diogo Canario da Cunha
Computer Scientist Consultant
Profiel
Piet De Vreese - Pideeco Network Partner
Piet De Vreese
Managing Director
Profiel
Oscar Canario da Cunha - Pideeco Network Partner
Oscar Canario da Cunha
Associate Director
Profiel
Hoe verandert BMR de wereld van benchmarks?
Stefano Siggia

De recente invoering van de Benchmark-verordening is de katalysator geweest voor een belangrijke overgang van de oude regeling van benchmarks naar nieuwe en alternatieve referentiepercentages die vastgesteld zijn om de financiële wereld te transformeren. In de afgelop...

Read more Author What else ?
Hoe verandert BMR de wereld van benchmarks? - Pideeco Journal