Digital Business
De uitdaging om moderne technologie het beste te benutten, is mensen bewust te maken van het voordeel van het voortdurend herzien van hun normen

Digital Business

De uitdaging om moderne technologie het beste te benutten, is mensen bewust te maken van het voordeel van het voortdurend herzien van hun normen

De uitdaging is om onze klanten bewust te maken van de toegevoegde waarde van een herziening van hun bedrijfsnormen om zo optimaal gebruik te maken van de technologische voordelen van vandaag..

Tegenwoordig krijgen we het gevoel dat het steeds toenemende volume, de snelheid en het dynamische karakter van data het onmogelijk maakt voor analisten alleen om alle risicorelevante data te verwerken en te structureren die elke dag door hun bedrijf worden gegenereerd. Door gebruik te maken van de nieuwste technologie, zoals geavanceerde metriek of kunstmatige intelligentie, begeleid en kwaliteitsborging door risico-experts, maakt Pideeco het mogelijk om relevante risico's efficiënt en kosteneffectief te identificeren.

Wat doen we?

We beginnen met het nemen van de tijd om u, uw bedrijfsmodel, uw huidige configuratie en professionele doelstellingen te leren kennen en analyseren vervolgens hoe de technologie het beste kan werken om uw concurrentievoordeel te vergroten.

Hoe werken we?

Tijdens het project zal een toegewijd team van bedrijfsspecialisten zich richten op de kritieke elementen en de kloof dichten om kostenefficiënte interne processen te definiëren die de productiviteit versnellen en de efficiëntie van het werk verbeteren. Met meer dan 30 jaar operationele expertise in de financiële sector en ondersteund door ons ontwikkelingsteam zijn we ervan overtuigd dat we uw bedrijf zullen helpen om vooruit te lopen op de technologische standaarden en u zullen helpen bij het opbouwen van een vakkundige tech-opbrengst.

Welke domeinen bestrijken we?

Onze professionele klantenservice heeft ons de voldoening gegeven om verschillende bedrijfstakken te ervaren door het ontwikkelen van een breed scala aan functionele dedicated of gehoste platforms door de jaren heen. Onze eerdere prestaties op het gebied van volledige ontwikkeling omvatten algemene bedrijfsmanagementsoftware (personeel, facturering en documentatiebeheer, kennismanagementsystemen, intranet, ...) en diepgaande bedrijfsgerichte interne workflows en platforms. Pideeco voegt waarde toe door het combineren van techniek en professionele expertise om bedrijven te helpen bij de overgang naar geautomatiseerde gecentraliseerde systemen.
Was deze servicepagina nuttig?  
Business - Digital Business
Business

De uitdaging is om onze klanten bewust te maken van de toegevoegde waarde van het her...

Oplossingen - Digital Business
Oplossingen

De uitdaging is om onze klanten bewust te maken van de toegevoegde waarde van het her...

Platforms - Digital Business
Platforms

Het lijdt geen twijfel dat moderne technologie uw bedrijf kan helpen groeien door het...

Datawetenschap - Digital Business
Datawetenschap

Financiële instellingen hebben zich steeds meer vertrouwd gemaakt met de toepassing ...

Get in touch with us ! - Digital Business
Get in touch !

We'll present you the technology to stop money laundering and terrorist financing

Project Pijplijn Management Systeem - Digital Business
Project Pijplijn Management Systeem
RBA statistieken - Digital Business
RBA statistieken
PEP onderzoek - Digital Business
PEP onderzoek
CDD onderzoeksplatform - Digital Business
CDD onderzoeksplatform
IT Expertise - Digital Business
IT Expertise
Gegevensbeheer - Digital Business
Gegevensbeheer
 Oscar Canario da Cunha - Pideeco Network Partner class=
Oscar Canario da Cunha
Managing Director
"We have innovative solutions for all your needs"
Domain Experts
Oscar Canario da Cunha - Pideeco Network Partner
Oscar Canario da Cunha
Managing Director
Profiel
Diogo Canario da Cunha - Pideeco Network Partner
Diogo Canario da Cunha
Senior Consultant
Profiel
Piet De Vreese - Pideeco Network Partner
Piet De Vreese
Managing Director
Profiel
Hoe wassen criminelen hun geld met behulp van videospelletjes?
Stefano Siggia

In het afgelopen decennium is de videogame-industrie erin geslaagd om de film-, muziek- en televisiesector in de schaduw te stellen. Geschat wordt dat er momenteel 3 miljard actieve gamers over de hele wereld zijn die alleen al in 2022 ongeveer 198,6 miljard dollar he...

Read more Author What else ?
Hoe wassen criminelen hun geld met behulp van videospelletjes? - Pideeco Journal