Digital Business
De uitdaging om moderne technologie het beste te benutten, is mensen bewust te maken van het voordeel van het voortdurend herzien van hun normen

Business

Digital Business Business

De uitdaging is om onze klanten bewust te maken van de toegevoegde waarde van het herzien van hun bedrijfsnormen om de technologische voordelen van vandaag zo goed mogelijk te benutten. De uitdaging is om onze klanten bewust te maken van de toegevoegde waarde van de herziening van hun bedrijfsnormen.

Tegenwoordig krijgen we het gevoel dat de voortdurend toenemende hoeveelheid, snelheid en dynamiek van gegevens het onmogelijk maakt voor analisten om alle risicorelevante gegevens die dagelijks door hun bedrijf worden gegenereerd, te verwerken en te structureren. Door gebruik te maken van de nieuwste technologie, zoals geavanceerde metriek of kunstmatige intelligentie, begeleid en kwaliteitsborging door risico-experts, maakt Pideeco het mogelijk om relevante risico's efficiënt en kosteneffectief te identificeren.

De afgelopen jaren hebben we ons gericht op het ontwikkelen van oplossingen die de efficiëntie verbeteren en de snelheid en kwaliteit van het werk van analisten in de hele onderneming verhogen. De laatste tijd hebben we innovatieve management- en bedrijfscommunicatieplatforms geïntroduceerd die transparantie, datamanagement en beveiliging mogelijk maken voor de activiteiten van onze klanten.

Business Intelligence is van cruciaal belang voor uw bedrijf omdat het u op een meer concrete en snelle manier antwoorden geeft op uw problemen. De gegevens worden verwerkt en gepresenteerd onder gebruikersvriendelijke interfaces, en het bijhouden van wijzigingen gebeurt automatisch. Nauwkeurige analyse is van vitaal belang, maar datavisualisatie en "story-telling" is cruciaal in de bedrijfscommunicatie.

De laatste trends voor Business Intelligence zijn onder meer natuurlijke taalprocessoren die analytische conversaties leveren, dat wil zeggen een persoon die met het systeem een gesprek kan voeren over de gegevens. Artificial Intelligence wint ook steeds meer ruimte in de bedrijfswereld.

Pideeco volgt de laatste trends op het gebied van Business Intelligence en implementeert deze in uw bedrijf.
Was deze servicepagina nuttig?  
IT Expertise - Digital Business
IT Expertise

Onze innovatie- en technologiespecialisten zijn gepassioneerd door hun werk. Technisc...

Get in touch with us - Digital Business
Get in touch !

We'll present you the technology to stop money laundering and terrorist financing

Domain Experts
Oscar Canario da Cunha - Pideeco Network Partner
Oscar Canario da Cunha
Managing Director
Profiel
Piet De Vreese - Pideeco Network Partner
Piet De Vreese
Managing Director
Profiel
Diogo Canario da Cunha - Pideeco Network Partner
Diogo Canario da Cunha
Senior Consultant
Profiel
Het UBO-register in de praktijk | België
Piet De Vreese

Is het UBO-register nuttig in KYC-processen?Het is een hels karwei geweest om het UBO register te vervolledigen van de kant van de ondernemingen. Er waren een aantal kinderziekten die het in het begin moeilijk maakten om alles tijdig door te sturen. Uiteindelijk wa...

Read more Author What else ?
Het UBO-register in de praktijk | België - Pideeco Journal