Digital Business
De uitdaging om moderne technologie het beste te benutten, is mensen bewust te maken van het voordeel van het voortdurend herzien van hun normen

PEP onderzoek

Digital Business Platforms PEP onderzoek

Online Belgisch politiek blootgestelde peronen platform.

Personen die meer blootgesteld zijn aan bijzondere risico's vanwege de belangrijke publieke functies (politiek, jurisdictioneel of administratief) die zij uitoefenen of hebben uitgeoefend. Ze zijn gevoelig voor omkoping of corruptie vanwege hun prominente invloed of positie. Bovendien zal ook elk naaste medewerker of familielid van een dergelijke persoon als een risico worden beschouwd en kan aan de lijst worden toegevoegd.

Naam percentage matching

Identification and Verification

Bron van rijkdom

Carrière Achtergrond

Politieke mandaten

Export Reports

Ander welke zakelijke professional, financiële instelling, compliance officer of burger die de blootstelling van een zakelijke tegenpartij aan de publieke opinie wil verifiëren om aan de financiële regelgeving te kunnen voldoen of om risico's van het zakendoen met een hooggewaardeerd individu te voorkomen.

Pideeco politiek prominente personen onderzoeksplatform is open voor het publiek voor live zoekopdrachten naar personen die als Belgische PEP worden beoordeeld vanwege hun werkelijke of uitgeoefende publieke functies in verbinding met het Koninkrijk België. Sinds de 4de AML-richtlijn actualiseert Pideeco regelmatig zijn nationale lijst van politiek prominente personen en naaste verwanten in België. Pideeco Negative News and Sanction lists Screening business solutions helpen onze KYC- en AML-verwerkingsanalisten om voortdurend relevante nieuwe informatie in te winnen en de due diligence-evaluatierapporten bij te werken.

De meeste platformfuncties worden gratis aangeboden bij de registratie van gebruikers. Ons beleid ter beperking van het gebruik van de service biedt niet-geregistreerde gebruikers de mogelijkheid om een maximaal aantal onderzoeken per dag te vragen. Geavanceerde functies zoals kyc aml cdd-onderzoeksrapporten of een relatief hecht netwerk van medewerkers zijn gereserveerd voor premium gebruikers, geverifieerde professionals die zijn onderworpen aan regelgeving.

België Nationale lijst van politiek blootgestelde personen

Personen die meer blootgesteld worden aan bijzondere risico's vanwege de belangrijke publieke functies (politiek, die zij uitoefenen of hebben uitgeoefend. Zij kunnen vanwege hun prominente invloed of positie betrokken zijn bij omkoping of corruptie. Bovendien zal ook elk naaste medewerker of familielid van een dergelijke persoon als een risico worden beschouwd en kan aan de lijst worden toegevoegd.

Was deze servicepagina nuttig?  
RBA statistieken - Digital Business
RBA statistieken

Risicobenadering (RBA) is een manier om de risico's die bedrijven lopen te meten....

PEP onderzoek - Digital Business
PEP onderzoek

Online Belgisch politiek blootgestelde peronen platform.Personen die meer blootgestel...

CDD onderzoeksplatform - Digital Business
CDD onderzoeksplatform

Pideeco creëert Customer Due Diligence (CDD) onderzoeksplatformen voor haar klanten....

Project Pijplijn Management Systeem - Digital Business
Project Pijplijn Management Systeem

Get in touch with us - Digital Business
Get in touch !

We'll present you the technology to stop money laundering and terrorist financing

Het lijdt geen twijfel dat moderne technologie uw bedrijf kan helpen groeien door het verbeteren van uw zakelijke benadering, bedrijfsvoering en klant...

Return to platforms
Discover Pideeco Compliance Services and Business solutions for your operational business needs
Domain Experts
Diogo Canario da Cunha - Pideeco Network Partner
Diogo Canario da Cunha
Senior Consultant
Profiel
Piet De Vreese - Pideeco Network Partner
Piet De Vreese
Managing Director
Profiel
Oscar Canario da Cunha - Pideeco Network Partner
Oscar Canario da Cunha
Managing Director
Profiel
Hoe vormt kunstmatige intelligentie een uitdaging voor GDPR?
Stefano Siggia

In de huidige data gestuurde wereld zorgt de snelle vooruitgang van kunstmatige intelligentie (AI) voor een revolutie in de industrie en stelt het bedrijven in staat om ongekende mogelijkheden te benutten. Maar dit veranderende landschap heeft geleid tot privacy- en bev...

Read more Author What else ?
Hoe vormt kunstmatige intelligentie een uitdaging voor GDPR? - Pideeco Journal